УСПЕШАН НАСТУП ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ БЛАЦЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

IMG 7583

Туристичка организација Блаце је и ове године учествовала на Mеђународном сајму туризма у Београду, који се одржавао од 21. до 24. фебруара.

На штанду наше установе представљен је целокупни туристички садржај општине Блаце, почев од природних, културно-историјских и верских споменика, преко манифестација, гастрономских специјалитета, па до производа наших предузетника и домаће радиности као и туристичких потенцијала општине. Посетиоци су имали прилику да преузму штампани материјал, добију жељене информације, окусе производе блачког краја: суву шљиву, џемове,слатка, ракију, сиреве…

Гости нашег штанда били су пријатељи из Водњана (Хрватска),тако да су посетиоци могли да уживају и у укусима истарског вина и маслиновог уља.

Као добри домаћини, заједно са представницима локалне самоуправе, угостили смо истакнуте личности из различитих области који воде порекло из блачког краја.

Сајам туризма у Београду је најзначајнији сајам у области туризма у земљи и региону на коме је општина Блаце представљена у пуном светлу.

[/vc_row