Улица празничне чаролије

80567578 2803450913045606 1873043149115359232 O

Туристичка организација Блаце, потрудила се да манифестацијом Улица празничних чаролија допринесе лепшем расположењу и доживљају новогодишњих и божићних празника Блачана и гостију који су посетили наш град у протеклом периоду.

Улица празничних чаролија садржала је бројна дешавања почев од отварања Улице празничних чаролија 23. децембра, када је велики број посетилаца, посебно деце, уживао у дружењу са Деда Мразом, маскотама, кићењу новогодишње јелке и послужењу у холу КЦ „Драинац“, а пре свега у бајковито уређеном парку у центру града. Музика, дружење и светлећа декорација допринели су позитивној енергији и осмесима на лицу наших најмлађих суграђана.

Следеће дешавање у оквиру манифестације било је цртање на платну на тему Празнична чаролија, које је одржано у холу КЦ Драинац 25. децембра, а у сусрет следећем догађају, односно караоке забави за децу, које је изазвало одушевљење како самих учесника, тако и присутних родитеља и посетилаца исте. Најбољи извођачи: Анђела Милинчић, Филип Јовановић и Маша Судимац, награђени су новогодишњим пакетићима.

Комисија за избор најлепше новогодишње поруке и украса имала је јако тежак задатак при избору награђених радова, а награђени су Јулија Јовановић, Наталија Симић и Михајло Станојевић за најлепши украс, а Јовановић Немања и Анђела, Јасна Илић и Анастасија Симоновић за најлепшу новогодишњу поруку.

Специјалну награду за направљеног Деда Мраза добила је Милица Благојевић.

Као и до сада, ова установа ће се и у будуће трудити да у најбољем светлу представи нашу општину.

Улица празничне чаролије