Туризам и угоститељство су једна од најбрже растућих индустрија у свету, а такође и једна од најперспективнијих привредних грана у Србији. Своју шансу за развој предузеће Аки комерц Д.О.О. из Блаца проналази у области туризма и угоститељства.

Уз постојеће кафиће „IN Coffee“ и „IN Coffee garden“, затим „IN Club“, отварањем свечане сале „Hotel IN“, полако се употпуњава ИН прича. Управо је завршена адаптација Свечане сале „Hotel-a IN“.

Kапацитет сале износи до 350 места, уз округле и правоугаоне банкет столове. Гостима је омогућен боравак у пријатном и комфорном амбијенту према највишим стандардима угоститељства. Сала поседује најсавременији систем вентилације, грејања и климатизације, као и модерну компјутерску контролисану РГБ ЛЕД расвету која може да „плеше“ уз ритам музике у стилу правог light show-а. Пријатно и стручно особље, врхунски квалитет и разноврсност хране и пића учиниће да се гости осећају пријатно и испуњено у сваком тренутку. Свечана сала хотела бавиће се организацијом свих врста догађаја и свечаности.

У наредном периоду предузеће Аки комерц улази у још једну инвестицију која ће обухватити комплетну реконструкцију и адаптацију смештајних капацитета Хотела ИН чиме ће Блаце добити репрезентативан објекат у самом центру града. Завршетком ове инвестиције употпуниће се ИН прича у Блацу, са жељом да Блаце постане атрактивна туристичка дестинација.

Контакт:
064/90-005-90
065/29-129-80