Београдски Манифест – највеће интересовање за Дане шљива

Manifest 07

Општина Блаце је преко Туристичке организације Блаце учествовала на трећем Фестивалу манифестација и дестинација „Београдски Манифест“, који је ове године превазишао сва очекивања у погледу посећености.

Током три фестивалска дана Каламегдан је посетило преко 90.000 људи, који су уживали у богатим програмима и лепом времену. Овогодишњи фестивал је, од самог отварања, протекао у предивној атмосфери коју су, поред излагача, створили и бројни посетиоци.

Фестивал је отворио министар Расим Љајић рекавши да ће „Београдски Манифест“ из године у годину обарати све рекорде. „Ово је најбоља прилика да Србија покаже шта све има, не само од манифестација, већ и значајних туристичких дестинација“ истакао је министар Љајић. Задовољство што је и његова земља добила прилику да се представи на Београдском Манифесту, изразио је и министар туризма Црне Горе, Павле Радуловић.

Уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Града Београда и 15 реномираних домаћих и страних компанија, организатор је успео да обезбеди да ове године улаз буде бесплатан за све посетиоце.

Највеће интересовање на штанду Туристичке организације Блаце владало је за нашу манифестацију „Дани шљиве Блаце 2018“, која ће се ове године одржати у периоду од 24. до 26. августа.

Трећи по реду фестивал манифестација и дестинација је био богат и разноврстан, што доказује позитивна реакција бројних посетилаца, али и велико задовољство излагача који су се потрудили да се представе у најбољем светлу.